Lirik Lagu Loba Gaya - AOI x Fiksi


Lirik Lagu Loba Gaya - AOI x Fiksi


Sia loba gaya gaya
Bari euweuh pangabisa bisa
Ukur loba pamenta
Nyusahkeun indung bapa

Yeuh dangukeun urang boga carita
Salah sahiji fakta barudak jaman ayeuna
Ukur ngaheulakeun gaya bari ejeung pamer harta
Pangabisa na teh ukur nyusahkeun indung bapa

Peuting waktu ulinna teras subuh uihna
Bari jeung mastakana teh tos karasa muihna
Nginumna lain aqua tapi capna orang tua
Make duit ti kolot nu hese cape ngarahna

Deuk indit jeung pasangan
Tapi duit pas pasan
Nambut ka babaturan
Catet na buku sametan

Acukna hoyong gaya tapi teu aya
Melaan heula nginjeum
Ngetrok ka imah tatangga

Sia loba gaya gaya
Bari euweuh pangabisa bisa
Ukur loba pamenta
Nyusahkeun indung bapa

Meungpeung masih ngora ngora
Mending ge lobakeun karya
Banggakeun indung bapa
Jieun kolot bahagia

Barudak sakola jaman ayeuna
Nu indit ka sakola na lieut nguruskeun cinta
Unggal poe nga wa ukur meakeun kuota
Bari jeung pas ulangan mah ngan menang penteun dua

Jiga jalma nu aya atau jalma kakara
Edan kitu gayana bari beungeutna lada
Geus ngala duit sorang ke ge karasa
Lamun maneh enggeus era nampa ka indung bapa

Tong loba foya foya duit hese ngalana
Meuning pake usaha bisi engke nalangsa
Rek nepi iraha nyusahkeun indung bapa
Geuwat geura pikanyaah bisi asup naraka

Sia loba gaya gaya
Bari euweuh pangabisa bisa
Ukur loba pamenta
Nyusahkeun indung bapa

Meungpeung masih ngora ngora
Mending ge lobakeun karya
Banggakeun indung bapa
Jieun kolot bahagia

Sia loba gaya gaya
Bari euweuh pangabisa bisa
Ukur loba pamenta
Nyusahkeun indung bapa

Meungpeung masih ngora ngora
Mending ge lobakeun karya
Banggakeun indung bapa
Jieun kolot bahagia

Meungpeung masih ngora ngora
Mending ge lobakeun karya
Ciga rhoma irama
Terkenal sa indonesia

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

2

Iklan Bawah Artikel