Not Angka Pianika dan Lirik Lagu Cidro - Didi Kempot


Untuk cara Setting Angka kalian bisa lihat di gambar atas atau yang saya ketik di bawah ya guys!! kalian samakan sajaaa yaa!! selamat mencoba ya hehe... semangat.

Dari Kiri Angka
4 5 6 7 1 2 3 4 5 6 7 1 2 3 4 5 6 7 1
Tombol Hitam Atas dari Kiri
#4 #5 #6 #1 #2 #4 #5 #6 #1 #2

Not Angka Pianika dan Lirik Lagu Cidro - Didi Kempot

1 2 3 4 5  6 7 1' 1' 1' 3 5
Wes samestine ati iki nelongso
   5 6 6 6 6  5    1' 7 6 6 5
Wong seng tak tresnani mblenjani janji
6 6 2 2 3 4     5  5  5  5 6 5 4 3
Opo ora eling naliko semono

     3 2 3 4 1 7.   7. 3 3  2 1
Kebak kembang wangi jeroning dodo
1 2 3 4 5    6 7  1' 1' 1' 3   5
Kepiye meneh iki pancen nasib ku
5   6 6 6 6  5     1' 7 6 6 5
Kudu nandang loro koyo mengkene

6 6  2 2 3  4    5  5  5  5 6  5 4 3
Remuk ati iki yen eling janjine
3 4  3 2   1 7. 7.  3 3 3 2 1
Ora ngiro jebul lamis wae
1' 1' 1' 1' 1' 1' 7 6  6 5
Dek opo salah awakku iki
3 5 6 6 6 6 7 1' 7 6 5
Kowe nganti tego mblenjani janji

1' 1' 1' 1' 6 7 1' 7 7 7 1' 7
Opo mergo kahanan uripku iki
6 7 1' 1' 1' 1' 1'  6 7 1' 2
Mlarat bondo seje karo uripmu
1' 6 6 5 4   5 5 5 5 5 6 5  4  3
Aku nelongso mergo ke bacut tresno
3 2 3 4    1 7. 7. 3 3 2 1
Ora ngiro saikine cidro

=======
1 2 3 4 5  6 7 1' 1' 1' 3 5
Wes samestine ati iki nelongso
   5 6 6 6 6  5    1' 7 6 6 5
Wong seng tak tresnani mblenjani janji
6 6 2 2 3 4     5  5  5  5 6 5 4 3
Opo ora eling naliko semono

     3 2 3 4 1 7.   7. 3 3  2 1
Kebak kembang wangi jeroning dodo
1 2 3 4 5    6 7  1' 1' 1' 3   5
Kepiye meneh iki pancen nasib ku
5   6 6 6 6  5     1' 7 6 6 5
Kudu nandang loro koyo mengkene

6 6  2 2 3  4    5  5  5  5 6  5 4 3
Remuk ati iki yen eling janjine
3 4  3 2   1 7. 7.  3 3 3 2 1
Ora ngiro jebul lamis wae
1' 1' 1' 1' 1' 1' 7 6  6 5
Dek opo salah awakku iki
3 5 6 6 6 6 7 1' 7 6 5
Kowe nganti tego mblenjani janji

3 2 3 4 3 2   1 7.7. 3 2 1
Ora ngiro saikine cidro
3 2 3 4 3 2   1 7.7. 3 2 1
Ora ngiro saikine cidro

BACA JUGA: