Not Angka Pianika dan Lirik Lagu Sewu Kuto - Didi Kempot


Untuk cara Setting Angka kalian bisa lihat di gambar atas atau yang saya ketik di bawah ya guys!! kalian samakan sajaaa yaa!! selamat mencoba ya hehe... semangat.

Dari Kiri Angka
4 5 6 7 1 2 3 4 5 6 7 1 2 3 4 5 6 7 1
Tombol Hitam Atas dari Kiri
#4 #5 #6 #1 #2 #4 #5 #6 #1 #2

Not Angka Pianika dan Lirik Lagu Sewu Kuto - Didi Kempot

7777 5672 17
Sewo kuto uwis tak liwati
3332  7576
Sewu ati tak takoni
7777 5672 17
Nanging kabeh Podo rangerteni
332 756
Lungamu neng endi

7765  55 5633
Pirang tahun anggonku nggoleki
2127 771 76 7765
Seprene durung biso nemoni
1171 7767
Wis tak coba Nglaliake
554 54 332
jenengmu Soko atiku

556 5432 7237
Sak tenane aku ora ngapusi
3 176 545
Isih tresno sliramu
7777 5672 17
Umpamane kowe uwis mulyo
332 756
Lilo aku lilo

7777 5672 17
Yo mung siji dadi panyuwunku
332 756
Aku pengin ketemu
765 55 5733
Senajan wektumu mung sedhela
2127 71 76 7765
Kanggo tombo kangen jroning dodo

1171 7767
Wis tak coba Nglaliake
554 54 332
jenengmu Soko atiku
556 5432 7237
Sak tenane aku ora ngapusi
3 176 545
Isih tresno sliramu

7777 5672 17
Umpamane kowe uwis mulyo
332 756
Lilo aku lilo
7777 5672 17
Yo mung siji dadi panyuwunku
332 756
Aku pengin ketemu
765 55 5733
Senajan wektumu mung sedhela
2127 71 76 7765
Kanggo tombo kangen jroning dodo

765 55 5733
Senajan wektumu mung sedhela
2127 71 76 7765
Kanggo tombo kangen jroning dodo

BACA JUGA:

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel