Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Chord Kunci Gitar Ojo Dadi Pecundang - Happy Asmara

CHORD G
Intro 
Em C G B

Em                 C
ojo tau dadi pecundang..
G
mergo kelangan wong sing tok sayang..
B
iseh akeh konco sing ning mburimu..

Em                       C
dadi wong ojo goblok mencinta..
G
putus cinta ora masalah..
B
kowe ojo lemah..

Em
mending balik kanan wae..
C
rene kumpul bareng konco koncone..
G
timbang kowe mikir dek e..
B
malah soyo  mumet ndase..

Em
di larani bola bali..
C
nanging ngopo kowe iseh bertahan..
G
pancen kowe goblok tenan..
B
mending golek tresno sing liyane..

Chorus
Em                 C
ojo tau dadi pecundang..
G
mergo kelangan wong sing tok sayang..
B
iseh akeh konco sing ning mburimu..

Em                       C
dadi wong ojo goblok mencinta..
G
putus cinta ora masalah..
B
kowe ojo lemah..

Em
yen perjuanganmu wes ra di gagas..
C
tresnomu nggo dek e ora terbalas..
G
mending tinggalno..
B
ojo goblok mergo tresno..

Em
percuma wae tok pertahanke
C
mergo dek ne wes gandeng karo tresno liyane
G
konco mung iso ngandani..
B
yen kowe panggah ngeyel..
Em
yowes modaro..

Music 
Em C G B 

Chorus
Em                 C
ojo tau dadi pecundang..
G
mergo kelangan wong sing tok sayang..
B
iseh akeh konco sing ning mburimu..

Em                       C
dadi wong ojo goblok mencinta..
G
putus cinta ora masalah..
B
kowe ojo lemah..

Outro 
Em C G B

CHORD D
Intro 
Bm G D F#

Bm                 G
ojo tau dadi pecundang..
D
mergo kelangan wong sing tok sayang..
F#
iseh akeh konco sing ning mburimu..

Bm                       G
dadi wong ojo goblok mencinta..
D
putus cinta ora masalah..
F#
kowe ojo lemah..

Bm
mending balik kanan wae..
G
rene kumpul bareng konco koncone..
D
timbang kowe mikir dek e..
F#
malah soyo  mumet ndase..

Bm
di larani bola bali..
G
nanging ngopo kowe iseh bertahan..
D
pancen kowe goblok tenan..
F#
mending golek tresno sing liyane..

Chorus
Bm                 G
ojo tau dadi pecundang..
D
mergo kelangan wong sing tok sayang..
F#
iseh akeh konco sing ning mburimu..

Bm                       G
dadi wong ojo goblok mencinta..
D
putus cinta ora masalah..
F#
kowe ojo lemah..

Bm
yen perjuanganmu wes ra di gagas..
G
tresnomu nggo dek e ora terbalas..
D
mending tinggalno..
F#
ojo goblok mergo tresno..

Bm
percuma wae tok pertahanke
G
mergo dek ne wes gandeng karo tresno liyane
D
konco mung iso ngandani..
F#
yen kowe panggah ngeyel..
Bm
yowes modaro..

Music 
Bm G D F# 

Chorus
Bm                 G
ojo tau dadi pecundang..
D
mergo kelangan wong sing tok sayang..
F#
iseh akeh konco sing ning mburimu..

Bm                       G
dadi wong ojo goblok mencinta..
D
putus cinta ora masalah..
F#
kowe ojo lemah..

Outro 
Bm G D F#