Chord Kunci Gitar Mega Hideung - Yayan Jatnika

Intro : C#m F#m C#m A C#m A C#m

Gm
Tuh itu latung siga pundung
F Eb Gm
Ningal urang nu teu satujuan
Cm  Gm
Naha anjeun bisa robah anu ges pasini
Eb
Da bongan anjeun nu menta
Eb
Kuring nganteur keun kahayang na
Ab Gm
Anjeun hayang pepegatan

(*)

Gm
Tuh itu mega ngahalangan
F Eb Gm
Langit anu rek nga gebray caang
Cm  Gm
Naha ku teu sangka akhirna geuning bet kieu
Eb
Kacinta urang duaan aya nu ngahihileudan
Ab Gm
Gogoda eta ka urang

F Gm  F Gm
Mega hideung ngalangkangan
EbGm  D
Langit ceudeum tanda arek hujan datang
Gm  Eb Gm
Naha anaon anu rek di teang
Cm  Gm
Kanyaah kacinta keur urang
Eb  Gm
Meureun kuring heunte ngalayah ku harta
Eb Ab
Ukur banda cinta modal anu boga
Gm  D
Jang salira

Gm  Eb Gm
Teu ngarti na jero pikirna
Cm  Gm
Yen harta bisa mawa bagja
Eb Gm
Loba anu pisah lain kurang harta
Eb Ab
Sidik nganyahokeun di butuhkeun cinta
Gm
Lain ukur harta
F Gm
anjeun beda pilihanna
F Gm
Nu di teang geuning harta

Back (*)
Yoga Pramana Sekedar Berbagi dan Bermanfaat untuk sesama :D. Awali harimu Dengan Bersyukur :) "Jadilah dirimu sendiri". Usaha dan Doa is Number One ^_^

Belum ada Komentar untuk "Chord Kunci Gitar Mega Hideung - Yayan Jatnika"

Posting Komentar

Jika kalian ingin request artikel silahkan Komen dibawah Atau Kunjungi Fanspage Facebook dan Komentar. :) Terimakasih!!

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel