Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Happy Asmara - Tatu

Intro: D Dmaj7 C G

 D
senajan kowe ngilang
Dmaj7
ra biso tak sawang
G
nanging ning ati tansah kelingan
  A
manise janji, janjimu kuwi
 D        Em         A
ngelarani ati
 D
senajan aku loro
  D
ning isih kuat nyonggo
G
tatu sing ono ndodo
A
perih rasane yen eling kowe
  D
angel tambane

Intro : C C D D G G Am

  G
opo aku salah yen aku crito
 D
opo anane
  Em
wong sing ning sandingmu
 A         D
ben melu krungu piye tenane
G
opo aku salah yen aku kondo
   D
opo anane
  Em            A
ceritane tresno naliko mbiyen
   D
aku lan kowe

Intro : C C D D G G Am

 D
senajan aku loro
  D
ning isih kuat nyonggo
G
tatu sing ono ndodo
    A
perih rasane yen eling kowe
  D
angel tambane

Intro : C C D D G G Am

 G
opo aku salah yen aku crito
D
opo anane
 Em
wong sing ning sandingmu
A       D
ben melu krungu piye tenane
  G
opo aku salah yen aku kondo
D
opo anane
  Em         A
ceritane tresno naliko mbiyen
  D
aku lan kowe
  Em
ong sing ning sandingmu
  A     D
ben melu krungu sing tak rasakke

Iklan Atas Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Tengah Artikel 3

Iklan Bawah Artikel 4