Not Angka Pianika dan Lirik Lagu Demi Kowe - Pendhoza


Untuk cara Setting Angka kalian bisa lihat di gambar atas atau yang saya ketik di bawah ya 
guys!! kalian samakan sajaaa yaa!! selamat mencoba ya hehe... semangat.

Dari Kiri Angka
4 5 6 7 1 2 3 4 5 6 7 1 2 3 4 5 6 7 1
Tombol Hitam Atas dari Kiri
#4 #5 #6 #1 #2 #4 #5 #6 #1 #2

Not Angka Pianika dan Lirik Lagu Demi Kowe - Pendhoza

dik aku bali, arep   nepati janji
3 3 3 2 1       1 17'  5 5 6 5
tak jaluk kowe ra ngapusi
5 6 1'      1' 7    6   5 6 5
lungaku wingi amung golek rejeki
 3  3 3 5  1       1 1 7. 5 5 6 5
tak bukteke kowe ojo mbedo ati
5 6 1' 1'       1'1'1' 7 6 5 6 5

wes seprene suwene
     4 3 4 6 6 6 6
aku lunga ninggal kowe
     4 4 4 3 5 5 6 5
adoh paran yo mung dinggo kowe
3 2 3 4           1 7.7. 3 3 1

aku lilo adoh omah, adoh wong tuwo
3 1'1'1' 7 1' 7 6           5 5 5 6 4
demi kowe ben supaya tetep mulya
4 6 1'  7      7 7 7 1' 7    6 5 6 5
tresnaku ra bakal ilang
   3 1' 1' 1'  7 1' 7 6
senajan adoh paranku
      5 5 5 5 6 4 3 4
setiaku karo kowe tekan matiku
4 6 1' 7   7 7 1' 2'    1' 7 2' 2' 1'

wes seprene suwene
     4 3 4 6 6 6 6
aku lunga ninggal kowe
     4 4 4 3 5 5 6 5
adoh paran yo mung dinggo kowe
3 2 3 4           1 7.7. 3 3 1

aku lilo adoh omah, adoh wong tuwo
3 1'1'1' 7 1' 7 6           5 5 5 6 4
demi kowe ben supaya tetep mulya
4 6 1'  7      7 7 7 1' 7    6 5 6 5
tresnaku ra bakal ilang
   3 1' 1' 1'  7 1' 7 6
senajan adoh paranku
      5 5 5 5 6 4 3 4
setiaku karo kowe tekan matiku
4 6 1' 7   7 7 1' 2'    1' 7 2' 2' 1'

aku lilo adoh omah, adoh wong tuwo
3 1'1'1' 7 1' 7 6           5 5 5 6 4
demi kowe ben supaya tetep mulya
4 6 1'  7      7 7 7 1' 7    6 5 6 5
tresnaku ra bakal ilang
   3 1' 1' 1'  7 1' 7 6
senajan adoh paranku
      5 5 5 5 6 4 3 4
setiaku karo kowe tekan matiku
4 6 1' 7   7 7 1' 2'    1' 7 2' 2' 1'

BACA JUGA:

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel