Not Angka Pianika dan Lirik Lagu Gede Roso - Abah Lala


Untuk cara Setting Angka kalian bisa lihat di gambar atas atau yang saya ketik di bawah ya 
guys!! kalian samakan sajaaa yaa!! selamat mencoba ya hehe... semangat.

Dari Kiri Angka
4 5 6 7 1 2 3 4 5 6 7 1 2 3 4 5 6 7 1
Tombol Hitam Atas dari Kiri
#4 #5 #6 #1 #2 #4 #5 #6 #1 #2

Not Angka Pianika dan Lirik Lagu Gede Roso - Abah Lala

       6. 6. 5. 6. 1 6. 4. 4. 4. 4. 6.# 6.
Kudu piye maneh anggonku mbuktikke
           6.6.6.6.5.5.5.5.4.5.6.5.
Tresno iki tulus ra mung nggo dolanan
    6.6.5.6.1 6. 4. 4. 4. 4. 6.# 6.
Wes tak perjuangke nganti bingung kudu piye
     6. 6. 6. 6. 5. 5. 4. 4. 4. 5. 4. 4.
Pengenku mung siji nyenengke atimu

5. 5. 5. 6. 6.# 6. 5. 1 1 1 1 6.# 6.
Opo kurang percoyo Opo kurang bukti
5. 5. 5. 4. 5. 4. 5. 5. 5. 5. 1 1 1 2 1 2 1
Kabeh wes tak lakoni Kudune kowe ngerteni

Reff:
4. 3 4 4 3 3 6. 6. 1 2 1 2 2 4 1 6.# 6.
Gede roso tresno iki tulus kanggo sliramu
6. 6.# 6. 6.# 2 1 6.# 6. 5. 6. 1# 3
Yo mung ono kowe neng atiku
 6. 3 4 5 4 2 3 6 6. 1 2 1 2 2 4 1 6.# 6.
Nanging loro yen roso sayangku mbok sio sio
      6. 6.# 6. 6.# 6.# 6.# 6. 5. 4. 4. 5. 4.
Wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe

 6. 6. 5. 6. 1 6. 4. 4. 4. 4. 6.# 6.
Kudu piye maneh anggonku mbuktikke
           6.6.6.6.5.5.5.5.4.5.6.5.
Tresno iki tulus ra mung nggo dolanan
    6.6.5.6.1 6. 4. 4. 4. 4. 6.# 6.
Wes tak perjuangke nganti bingung kudu piye
     6. 6. 6. 6. 5. 5. 4. 4. 4. 5. 4. 4.
Pengenku mung siji nyenengke atimu

5. 5. 5. 6. 6.# 6. 5. 1 1 1 1 6.# 6.
Opo kurang percoyo Opo kurang bukti
5. 5. 5. 4. 5. 4. 5. 5. 5. 5. 1 1 1 2 1 2 1
Kabeh wes tak lakoni Kudune kowe ngerteni

Reff:
4. 3 4 4 3 3 6. 6. 1 2 1 2 2 4 1 6.# 6.
Gede roso tresno iki tulus kanggo sliramu
6. 6.# 6. 6.# 2 1 6.# 6. 5. 6. 1# 3
Yo mung ono kowe neng atiku
 6. 3 4 5 4 2 3 6 6. 1 2 1 2 2 4 1 6.# 6.
Nanging loro yen roso sayangku mbok sio sio
      6. 6.# 6. 6.# 6.# 6.# 6. 5. 4. 4. 5. 4.
Wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe

4. 3 4 4 3 3 6. 6. 1 2 1 2 2 4 1 6.# 6.
Gede roso tresno iki tulus kanggo sliramu
6. 6.# 6. 6.# 2 1 6.# 6. 5. 6. 1# 3
Yo mung ono kowe neng atiku
 6. 3 4 5 4 2 3 6 6. 1 2 1 2 2 4 1 6.# 6.
Nanging loro yen roso sayangku mbok sio sio
      6. 6.# 6. 6.# 6.# 6.# 6. 5. 4. 4. 5. 4.
Wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe
      6. 6.# 6. 6.# 6.# 6.# 6. 5. 4. 4. 5. 4.
Wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe

BACA JUGA:

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel