Not Angka Pianika Lagu Dangdut Koplo - Nella Kharisma


Untuk cara Setting Angka kalian bisa lihat di gambar atas atau yang saya ketik di bawah ya guys!! kalian samakan sajaaa yaa!! selamat mencoba ya hehe... semangat.

Dari Kiri Angka
4 5 6 7 1 2 3 4 5 6 7 1 2 3 4 5 6 7 1
Tombol Hitam Atas dari Kiri
#4 #5 #6 #1 #2 #4 #5 #6 #1 #2

Lewung - Nella Kharisma

333 2343
dadi liwung atiku
2343 171617
nalikane sepisan ketemu
715 4323
wong bagus dadi laku
3457 77 71237
nggodho ati rinten siang dalu

333 2343
kiburban jiwo rogo
2343 171617
ngundang roso tumetesing kalbu
715 4323
lir nguyahi segoro
3457 547 543
datan biso ngluluhke atimu

222 3432
suwe nggonku ngenteni
2342 171617
lewung ing ati gak entuk jampi
712 1767
dadyo ati sawiji
743 171617
nadyan abot tak lakoni

333 2343
sabdo pandhito ratu
2343 171617
mring sliramu dadyo sisihanku
715 4322
mugi Gusti nglilani
3457 54 7543
tresnaku bakal ginowo mati

333 2343
sabdo pandhito ratu
2343 171617
mring sliramu dadyo sisihanku
715 4322
mugi Gusti nglilani
3457 54 7543
tresnaku bakal ginowo mati

Baca Juga:

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel